+380948101009; 0322201009

Новости

Новости

Висновки дослідження щодо безпечності матеріалів на біологічні основі при контакті з харчовими продуктами були викладені в новому звіті, підготовленому для FSA.

Напередодні того, як ваша новинна стрічка вибухне від привітань з Днем Захисника України, ми вирішили піти проти системи і підготували для вас матеріал про трьох фантастичних жінок, які сприяли формуванню харчової промисловості та значною мірою вплнули на розвиток цієї науки.

Чи може регулярне вживання чилі впливати на погіршення пам’яті людини? Дослідження вчених з Університету Південної Австралії, Університету Катару та інших установ, опублікованого в журналі Nutrients, припускає, що це ймовірно.

 

Фінська мережа супермаркетів щодня проводить акцію «щаслива година», під час якої діють надзвичайно великі знижки на ті харчові продукти, які майже досягли їх терміну придатності. Ініціатива є частиною кампанії зі зменшення харчових відходів.

Додавання на етикетку інформацію щодо екологічного сліду певного харчового продукту може стати важливим інструментом для покупців “свідомого вибору”. Однак ця їдея, за зрозумілими причинами, вкрай повільно та кволо впроваджується на ринку.

Компанія Ahold Delhaize у співпраці з Hanshow Technology планує обладнати всі свої європейські об’єкти електронними цінниками на полицях. Чому магазини потребують такого нововведення і його актуальність лише зростає?

Консорціум “Якості торговельних мереж" закликає вас звернути увагу на унікальну можливість взяти участь в програмі USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.»

Спалах лістеріозу в Іспанії вже забрав 3 життя, понад 200 людей постраждало.

З 7 липня по 13 вересня було зареєстровано 222 підтверджені випадки лістеріозу в п'яти регіонах Іспанії: 214 пацієнтів в Андалусії, чотири в Арагоні, двоє в Естремадурі та по одному в Кастилії і Леоні та Мадриді. Про це повідомляє Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ).

Залишилось всього 18 днів до однієї з наймасштабніших подій у галузі якості та безпечності продукції в Європі! 

Варшавський Конгрес "Безпечності харчових продуктів" - це 70 спікерів, 50 дискусійних панелей, 60 експонентів та понад 7 тисяч учасників, до яких Ви може приєднатися вже сьогодні!

Раді повідомити Вас, що 6-ий Конгрес з безпечності харчових продуктів у Варшаві за участі наших представників відбувся успішно!

Зокрема Анжеліка Досін, генеральна директорка Консорціуму “Якості торговельних мереж”, виступила одним зі спікерів дводенної конференції Конгресу.

Південну Америку, звідки надходить більшість бананів, що продаються на світових ринках, захопили гриби Fusarium, які знищили бананові плантації в Східній півкулі. Експерти попереджають, що протягом декількох років цей фрукт може надовго зникнути з прилавків магазинів.