+380948101009; 0322201009

Майже 8 з 10 людей у Великобританії  визнають, що приймають як належне безпечність харчових продуктів. Про це говорять результати опитування, розміщені на сайті FoodSafetyNews. 

В рамках аналізу споживацької поведінки великобританців було опитано більш ніж 2100 респондентів на тему їх стурбованості щодо їжі, яку вони купують, та їхньої довіри до продуктів, які виробляються у Великобританії.

Як виявилося, 76% людей визнають, що вони приймають вироблення продуктів за високими стандартами якості та безпечності як належне. Ця цифра збільшується до 79%  для мешканців столиці, які, найменше стурбовані безпечністю харчових продуктів. Опитування YouGov, замовлене організацією Red Tractor, показало різні рівні довіри до супермаркетів та ресторанів. Більше 7 з 10 британців впевнені, що їжа, яку вони купують у супермаркеті, була вироблена за високими стандартами; порівняно лише з половиною людей, які впевнено ставляться до відстеження стандартів якості, коли їдять у ресторані чи кафе. Дослідження також ппродемонструвало, що на те, як респонденти думають про безпечність харчових продуктів, впливають повідомлення ЗМІ. Близько 41 відсотків зважають на них кожного разу, коли вони йдуть за продуктами. Довірлива позиція британців щодо безпечності харчових продуктів пов'язана з великими сподіваннями, які люди покладають на їжу від вітчизняного виробника. Шістдесят відсотків сказали, що найбільше цінують і підтримують продовольство, вироблене в Сполученому Королівстві.

Джим Мозелі, генеральний директор компанії Red Tractor Assurance, сказав, що якщо люди в Британії приймають безпеку харчових продуктів як належне, то це свідчить про те, що в країні відбуваються правильні процеси. Однак він остерігається того, що успіх у підвищенні норм продовольства Великобританії може бути підірваний потенційним припливом імпортної їжі, виробленої за нижчими стандартами. 

 

Последние новости

Все
Наши новости
Новости отрасли
Показать еще ЗАГРУЖАЮСЬ... ЭЛЕМЕНТОВ БОЛЬШЕ НЕТ