+380948101009; 0322201009

Новости

Новости

𝗜𝗙𝗦 висловив підтримку Консорціуму “Якості торговельних мереж”!

Раді повідомити про те, що вчора, 15.07, відбулась продуктивна зустріч Повноважних членів Консорціуму "Якості торговельних мереж"!

Євросоюз прийняв нові правила безпеки продуктів харчування, що передбачають скорочення вмісту транс-ізомерів жирних кислот або трансжирів (ТІЖК).

Дослідники з Університету штату Північна Кароліна виявили ген, який забезпечує резистентність Сальмонели до антибіотиків останньої інстанції в зразку, взятому у мешканця США. Знахідка є першим доказом того, що ген mcr-3.1 потрапив в США з Азії.

Євросоюз прийняв нові правила безпеки продуктів харчування, що передбачають скорочення вмісту транс-ізомерів жирних кислот або трансжирів (ТІЖК).

25 червня Консорціум “Якості торговельних мереж” успішно організував навчання для аудиторів партнерських компаній на предмет вивчення стандарту IFS Global Market v.2, трактування його документації та інших особливостей.

Про це повідомляє Консорціум якості торговельних мереж з посиланням на Food Quality and Safety.

Нове дослідження, проведене за підтримки Фонду заморожених продуктів(FFF), представило потенційний спосіб для боротьби з Listeria monocytogenes(далі - Lm) у виробництві продуктів харчування. Отримані результати були опубліковані 24 січня 2019 року в наукових звітах.

Раді повідомити вам, що Консорціум “Якості торговельних мереж” 25 червня організовує навчання для своїх аудиторів!✅
В центрі обговорення - стандарт IFS Global Market v.2, трактування його документації та інших особливостей.

5 березня відбувся перший аудит Консорціуму за об'єднаним чек-листом!

Перевірку результативно пройшло ТДВ "Херсонський маслозавод". Раді повідомити, що аудит провела Новожилова Євгенія Василівна - кандидат біологічних наук та провідний аудитор за стандартами ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000. Тож, відтепер підприємство розширило свої можливості по співпраці з передовими торговельними мережами України. Вітаємо!

Раді вас повідомити, що 15 квітня відбулася зустріч повноважених членів Консорціуму.

За останніми даними FDA(Food and Drug Administration, USA), 51% представників сфери харчування визнали, що можуть дозволити собі працювати попри захворювання. Однак чомусь за таких умов ніхто не думає про загрозу для здоров’я довірливих споживачів. Ми закликаємо Вас бути свідомими робітниками та працювати над досягненням максимальної безпечності продукції для клієнта Про які симптоми та хвороби потрібно повідомляти своєму керівнику в обов’язковому порядку?