+380948101009; 0322201009

Новости

Новости

Євросоюз прийняв нові правила безпеки продуктів харчування, що передбачають скорочення вмісту транс-ізомерів жирних кислот або трансжирів (ТІЖК).

Про це повідомляє Консорціум якості торговельних мереж з посиланням на Food Quality and Safety.

Нове дослідження, проведене за підтримки Фонду заморожених продуктів(FFF), представило потенційний спосіб для боротьби з Listeria monocytogenes(далі - Lm) у виробництві продуктів харчування. Отримані результати були опубліковані 24 січня 2019 року в наукових звітах.

За останніми даними FDA(Food and Drug Administration, USA), 51% представників сфери харчування визнали, що можуть дозволити собі працювати попри захворювання. Однак чомусь за таких умов ніхто не думає про загрозу для здоров’я довірливих споживачів. Ми закликаємо Вас бути свідомими робітниками та працювати над досягненням максимальної безпечності продукції для клієнта Про які симптоми та хвороби потрібно повідомляти своєму керівнику в обов’язковому порядку?

5 березня відбувся перший аудит Консорціуму за об'єднаним чек-листом!

Перевірку результативно пройшло ТДВ "Херсонський маслозавод". Раді повідомити, що аудит провела Новожилова Євгенія Василівна - кандидат біологічних наук та провідний аудитор за стандартами ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000. Тож, відтепер підприємство розширило свої можливості по співпраці з передовими торговельними мережами України. Вітаємо!