+380948101009; 0322201009

Раді Вас повідомити, що Консорціум “Якості торговельних мереж” став співорганізатором Конгресу з Безпечності Їжі, який відбудеться 11-12 вересня в столиці Польщі - Варшаві!

Шостий щорічний Конгрес пройде під гаслом “Інновації та натхнення”. У рамках заходу пропонується відвідування дводенної конференції, яка, серед іншого, міститиме:

- Цікаві лекції та дискусійні панелі, що стосуються останніх потреб компаній у сфері інновацій серед таких галузей: сертифікація, дієтологія та функціональне харчування, харчові добавки, логістика, пакування, первинне виробництво!

- Презентації продукції, послуг та технологічних рішень, орієнтованих на розробку продуктових інновацій та кошерної їжі!

- Семінари: «Фінансові аспекти ведення бізнесу», «Субсидії на практиці - обробка», «Підготовка підприємства до інтернаціоналізації на третіх ринках», «Блокчейн технології у бізнесі в аспекті безпечності харчових продуктів», «Вимоги до задоволення: ОРГАНІКА, HALAL, KOSHER і NON-GMO - чи воно того варте? Великі витрати або великий прибуток? ", "Інноваційні, нетеплові методи зберігання  їжі” та багато інших!

Варто зазначити, що Основні та Повноважні члени будуть мати певні преференції щодо участі, оскільки Консорціум є співорганізатором заходу! Детальніше про це ми розповімо в наступному дописі.

Реєструйтеся вже сьогодні на офіційному сайті Конгресу!

http://foodcongress.org/

 

Свіжі новини

Всі
Новини галузі
Наші новини
Відобразити більше Завантаження... NO MORE ITEMS