+380948101009; 0322201009

Новини

Новини

Прогнозується, що у міру поширення коронавірусу свіжа продукція стане важко доступною для споживачів. За інформацією Reuters, фруктів та овочів в Європі ставатиме дедалі менше, оскільки пандемія коронавірусу гальмує глобальний ланцюжок пересування продуктів та людей, необхідних для збору врожаю.

Європейська Комісія повинна надати державам-членам більшу гнучкість у здійсненні офіційного контролю в ланцюзі поставок продовольства через поширення коронавірусу.

На цьому тижні до складу Консорціуму “Якості торговельних мереж” приєдналось одразу два західноукраїнських рітейлерів компанії “Гіппо”:  “Пакко” і “Вопак”! Сподіваємось на плідну та приємну співпрацю.

 

Напередодні IFS звернувся до Консорціуму “Якості торговельних мереж” з проханням перекладу настанови так чек-листу стандарту IFS Global Markets Food V.2 і вже сьогодні ми маємо змогу побачити його на офіційній сторінці організації:

Цього тижня Великобританський уряд на свої сторінці(GOV.UK) опублікував настанову щодо управління харчовими підприємствами під час пандемії COVID-19. Застосування європейських практик та порад можуть ефективно вплинути на українські підприємства, тому Консорціум “Якості торговельних мереж” відібрав для вас найкорисніші з них. 

Шановні Постачальники та Виробники, повідомляємо, що 11 березня Київська міська державна адміністрація ухвалила протокол, відповідно до якого обмежується проведення масових заходів на території столиці у зв’язку з поширенням коронавірусу. Саме тому Консорціум “Якості торговельних мереж” переносить Навчання, яке мало відбутися цього місяця.

Чиказький Інститут харчових технологій(IFT) на своєму сайті опублікував відповіді на низку поширених запитань, стосовно взаємозв’язку їжі та коронавірусної інфекції. Консорціум “Якості торговельних мереж” обрав для вас найкорисніші з відповідей, щоб ви змогли убезпечити себе та своє виробництво.

Консорціум “Якості торговельних мереж” анонсує одразу 𝟑 модулі Навчання. В рамках освітнього напряму роботи Консорціум протягом року організує серію тематичних навчальних заходів на чолі з професійними лекторами. 

Сьогодні на офіційній сторінці в Facebook Київська міська державна адміністрація(КМДА) повідомила про перелік профілактичних та протиепідемічних заходів, яких повинні дотримуватися заклади громадського харчування та продовольчої торгівлі в період карантину.

Центр контролю та профілактики захворювань(CDC) визначає боротьбу з інфекціями як окрему практику, спрямовану на запобігання та стримування інфекцій, отриманих всередині лікарні(HAI). У зв'язку з ростом спалахів інфекційних захворювань та їх подальшим впливом на ланцюжок поставок шляхом припинення імпорту та експорту, важливо, щоб фахівці з безпечності харчових продуктів у всьому світі пам'ятали про базові правила контролю інфекцій.