+380948101009; 0322201009

Це звична річ для європейський супермаркетів зберігати курячі яйця у відділах з кімнатними температурними умовами, проте В Сполучених Штатах це категорично заборонено, адже там використовується лише холодне зберігання для збереження безпечності продукції.

 Причина, яка на перший погляд здається трохи нелогічною, полягає в тому, що в Сполучених Штатах миють яйця.

 Як пояснює Хенк Грін з SciSho, коли виробники миють яйця в Сполучених Штатах, разом з  очищенням яйця від бруду, також відбувається видалення поверхневого шару білка, що має назву кутикула. Кутикула захищає яйця від бактерій(таких як Сальмонела), які можуть пронизувати його оболонку.

Окрім збереження кутикули в більшості європейських країнах додатково проводяться щеплення для несучих курей, а такі запобіжні заходи не вимагають подальшого зберігання яєць в охолодженому середовищі.

Пропонуємо вам ознайомитися з відео, наведеним нижче для повного пояснення цього даного явища.

Последние новости

Все
Наши новости
Новости отрасли
Показать еще ЗАГРУЖАЮСЬ... ЭЛЕМЕНТОВ БОЛЬШЕ НЕТ