- Деталі
Прогнозується, що у міру поширення коронавірусу свіжа продукція стане важко доступною для споживачів. За інформацією Reuters, фруктів та овочів в Європі ставатиме дедалі менше, оскільки пандемія коронавірусу гальмує глобальний ланцюжок пересування продуктів та людей, необхідних для збору врожаю.
- Деталі
Європейська Комісія повинна надати державам-членам більшу гнучкість у здійсненні офіційного контролю в ланцюзі поставок продовольства через поширення коронавірусу.
- Деталі
На цьому тижні до складу Консорціуму “Якості торговельних мереж” приєдналось одразу два західноукраїнських рітейлерів компанії “Гіппо”: “Пакко” і “Вопак”! Сподіваємось на плідну та приємну співпрацю.
- Деталі
Напередодні IFS звернувся до Консорціуму “Якості торговельних мереж” з проханням перекладу настанови так чек-листу стандарту IFS Global Markets Food V.2 і вже сьогодні ми маємо змогу побачити його на офіційній сторінці організації:
- Деталі
Цього тижня Великобританський уряд на свої сторінці(GOV.UK) опублікував настанову щодо управління харчовими підприємствами під час пандемії COVID-19. Застосування європейських практик та порад можуть ефективно вплинути на українські підприємства, тому Консорціум “Якості торговельних мереж” відібрав для вас найкорисніші з них.
- Деталі
Шановні Постачальники та Виробники, повідомляємо, що 11 березня Київська міська державна адміністрація ухвалила протокол, відповідно до якого обмежується проведення масових заходів на території столиці у зв’язку з поширенням коронавірусу. Саме тому Консорціум “Якості торговельних мереж” переносить Навчання, яке мало відбутися цього місяця.
- Деталі
Чиказький Інститут харчових технологій(IFT) на своєму сайті опублікував відповіді на низку поширених запитань, стосовно взаємозв’язку їжі та коронавірусної інфекції. Консорціум “Якості торговельних мереж” обрав для вас найкорисніші з відповідей, щоб ви змогли убезпечити себе та своє виробництво.
- Деталі
Консорціум “Якості торговельних мереж” анонсує одразу 𝟑 модулі Навчання. В рамках освітнього напряму роботи Консорціум протягом року організує серію тематичних навчальних заходів на чолі з професійними лекторами.
- Деталі
Сьогодні на офіційній сторінці в Facebook Київська міська державна адміністрація(КМДА) повідомила про перелік профілактичних та протиепідемічних заходів, яких повинні дотримуватися заклади громадського харчування та продовольчої торгівлі в період карантину.
- Деталі
Центр контролю та профілактики захворювань(CDC) визначає боротьбу з інфекціями як окрему практику, спрямовану на запобігання та стримування інфекцій, отриманих всередині лікарні(HAI). У зв'язку з ростом спалахів інфекційних захворювань та їх подальшим впливом на ланцюжок поставок шляхом припинення імпорту та експорту, важливо, щоб фахівці з безпечності харчових продуктів у всьому світі пам'ятали про базові правила контролю інфекцій.